VAD JAG GÖR

Mat har alltid varit en viktig del i mitt liv.
Det är att vara kreativ, att ta vara på säsongens råvaror, att laga mat tillsammans – att umgås och att njuta!

Med nästan 15 års erfarenhet från restaurangbranschen har jag en gedigen kunskap i vad service är och hur man bemöter gästen, människan.

Med erfarenhet från restauranger som Aquavit i New York, Fredsgatan 12, Vassa Eggen och Operakällaren har kraven varit högt ställda. Och är fortfarande högt ställda!

Jag har alltid, sedan barnsben, varit intresserad av mat och matlagning. Råvaran. Även om mina år som kock i flottan var en lärorik period så var det först på mitten av 90-talet på restaurang Fredsgatan 12 som det kom i gång på riktigt. Det var här allt fick en början: det nya och moderna köket med, för mig, nya råvaror, tekniker och smaker.  

I dag arbetar jag bland annat som matkonsult åt Gaggenau,  jobbar som Private Chef på bland annat Ruin Retreat och på Villa Muskö och mycket mer.

Matlagningskurser

Ett roligt och lärorikt event där ni, uppdelade i lag, lagar en meny under överseende av mig. Genomgång av menyn och vad man bör tänka på med de olika råvarorna samt lite olika tips ges innan ni kör i gång . 

Önskar man ett tävlingsinriktat event bedöms lagens uppläggning, tanke och inte minst smak!

Kurserna är mycket populära och uppskattade. Här får man med sig tips och idéer samt att det skapar synergier inom gruppen som man kanske inte får genom det ”dagliga arbetet”.

Kurserna arrangeras i en matstudio.

Private Chef

När ledningsgruppen, styrelsen, arbetsteamet eller vännerna önskar ha en god och härlig middag, men önskar avskildhet.

Detta kan ske i hemmet, på kontoret,
i en hyrd lokal eller varför inte på en klippa i Stockholmsskärgård! 

Tillfällena är oändliga!